Συνεπιμελεια / Η Συνεπιμελεια απαιτει Συνεργασια των Γονεων | Μπαμπα ελα ... : Ένσταση αντισυνταγματικότητας από το μέρα25.

Συνεπιμελεια / Η Συνεπιμελεια απαιτει Συνεργασια των Γονεων | Μπαμπα ελα ... : Ένσταση αντισυνταγματικότητας από το μέρα25.. Το κιναλ δεν θα μετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία αν αυτή διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του. Ένσταση αντισυνταγματικότητας από το μέρα25. Νομοτεχνικές βελτιώσεις σε διατάξεις του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια ανακοίνωσε στην ολομέλεια ο υπουργός δικαιοσύνης κώστας τσιάρας. Δεν ψηφίζω το ν/σ αν δεν γίνουν αλλαγές. Μετά τις ηχηρές διαφωνίες μέσα στη νδ, διχασμένο εμφανίζεται και το κιναλ.

Νομοτεχνικές βελτιώσεις σε διατάξεις του νομοσχεδίου θα φέρει αύριο ο κώστας τσιάρας 19/05/2021. Νομοτεχνικές βελτιώσεις σε διατάξεις του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια ανακοίνωσε στην ολομέλεια ο υπουργός δικαιοσύνης κώστας τσιάρας. Ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια τέκνων, ρύθμιση… Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια η βουλευτής της, νδ μαριέττα γιαννάκου, αν ο υπουργός δικαιοσύνης, κώστας τσιάρας, δεν προχωρήσει σε αλλαγές, όπως η βουλευτής της. Το κιναλ δεν θα μετασχει στην ονομαστικη ψηφοφορια αν αυτη διεξαχθει χωρις την παρουσια του συριζα.

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ...
ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ... from www.dimitramella.gr
«συνεπιμέλεια» όπως λέμε «αόρατος κόσμος της πολιτικής». Ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια τέκνων, ρύθμιση… Θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί. Τι σημαίνουν και προς τα πού δείχνουν οι καταγγελίες γιαννακου . Δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για συνεπιμέλεια παιδιών. Η αλήθεια για τις αλλαγές στη συνεπιμέλεια. Η ίδια μάλιστα, μαζί με την όλγα κεφαλογιάννη, έχει. Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν αφότου ο υπουργός δικαιοσύνης εξήγγειλε στη βουλή την συνεπιμέλεια με ίσο χρόνο του παιδιού και με τους δύο γονείς όταν αυτοί χωρίσουν.

Βόμβα από γιαννάκου στη βουλή:

Οι αντιρρήσεις βουλευτών της νδ που προκάλεσαν αναταραχή στο κυβερνών κόμμα όσον αφορά στο νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια μπορεί να προβλημάτισαν το μέγαρο μαξίμου αλλά όπως τονίζουν. Δεύτερη ημέρα συνεδρίασης στην ολομέλεια για το νομοσχέδιο που αφορά στη συνεπιμέλεια. Τον τελευταίο καιρό διεξάγεται ευρύς δημόσιος διάλογος για τον θεσμό της συνεπιμέλειας των τέκνων μετά τον χωρισμό των γονέων τους. Αναταράξεις προκαλεί στα κόμματα το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια. .ανέφερε ο υπουργός δικαιοσύνης κώστας τσιάρας για τα όσα είπε νωρίτερα σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλέξης τσίπρας αναφορικά με το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια. Με πανό «όχι στο νομοσχέδιο, όχι στην επιστροφή της πατριαρχίας» και συνθήματα. Επιφύλαξη για τον όρο εξίσου στην άσκηση της γονικής μέριμνας, διατύπωσε κατά τη συζήτηση στη βουλή για τη συνεπιμέλεια, ο βουλευτής της νδ μανούσος. Νομοτεχνικές βελτιώσεις σε διατάξεις του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια ανακοίνωσε στην ολομέλεια ο υπουργός δικαιοσύνης κώστας τσιάρας. Επιστροφή στην πατριαρχία ή ίση μεταχείριση συνεπιμέλεια: Μετά τις ηχηρές διαφωνίες μέσα στη νδ, διχασμένο εμφανίζεται και το κιναλ. Αποτυχημένο και διχαστικό το νομοσχέδιο. Η ίδια μάλιστα, μαζί με την όλγα κεφαλογιάννη, έχει. Βόμβα από γιαννάκου στη βουλή:

Τον τελευταίο καιρό διεξάγεται ευρύς δημόσιος διάλογος για τον θεσμό της συνεπιμέλειας των τέκνων μετά τον χωρισμό των γονέων τους. Δεύτερη ημέρα συνεδρίασης στην ολομέλεια για το νομοσχέδιο που αφορά στη συνεπιμέλεια. Θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί. Τις ενστάσεις της αναφορικά με το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια εξέφρασε, με την σειρά της, και η βουλευτής της νέας δημοκρατίας, όλγα κεφαλογιάννη. Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια η βουλευτής της, νδ μαριέττα γιαννάκου, αν ο υπουργός δικαιοσύνης, κώστας τσιάρας, δεν προχωρήσει σε αλλαγές, όπως η βουλευτής της.

Πρωτοβουλια γυναικων εναντια στην πατριαρχια - Δυσήνιος Ίππος
Πρωτοβουλια γυναικων εναντια στην πατριαρχια - Δυσήνιος Ίππος from ipposd.files.wordpress.com
Τον τελευταίο καιρό διεξάγεται ευρύς δημόσιος διάλογος για τον θεσμό της συνεπιμέλειας των τέκνων μετά τον χωρισμό των γονέων τους. Αποτυχημένο και διχαστικό το νομοσχέδιο. Ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια τέκνων, ρύθμιση… Το κιναλ δεν θα μετασχει στην ονομαστικη ψηφοφορια αν αυτη διεξαχθει χωρις την παρουσια του συριζα. Επιστροφή στην πατριαρχία ή ίση μεταχείριση συνεπιμέλεια: Τι σημαίνουν και προς τα πού δείχνουν οι καταγγελίες γιαννακου . Τις ενστάσεις της αναφορικά με το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια εξέφρασε, με την σειρά της, και η βουλευτής της νέας δημοκρατίας, όλγα κεφαλογιάννη. Δεν ψηφίζω το ν/σ αν δεν γίνουν αλλαγές.

Την τετάρτη, το ελληνικό κοινοβούλιο θα ψηφίσει σχετικά με την αλλαγή του νόμου για την επιμέλεια των παιδιών, μια αλλαγή που έχει.

Το κιναλ δεν θα μετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία αν αυτή διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του. Η κυβέρνηση αντί να δώσει λύσεις, δημιουργεί νέα προβλήματα με αυτό το αισχρό νομοσχέδιο. Νομοτεχνικές βελτιώσεις σε διατάξεις του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια ανακοίνωσε στην ολομέλεια ο υπουργός δικαιοσύνης κώστας τσιάρας. Αποτυχημένο και διχαστικό το νομοσχέδιο. Εισάγεται σήμερα τετάρτη, για συζήτηση στην ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου δικαιοσύνης για τη συνεπιμέλεια. .ανέφερε ο υπουργός δικαιοσύνης κώστας τσιάρας για τα όσα είπε νωρίτερα σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλέξης τσίπρας αναφορικά με το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια. Σε εξέλιξη βρίσκεται διαδήλωση στο κέντρο της αθήνας ενάντια στην υποχρεωτική συνεπιμέλεια (φωτό www.avgi.gr). Την τετάρτη στην ολομέλεια το. Αναταράξεις προκαλεί στα κόμματα το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια. Προσπάθεια κοινωνικής ευαισθητοποίησης για το θέμα της κοινής ανατροφής των παιδιών από τους χωρισμένους γονείς. Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια η βουλευτής της, νδ μαριέττα γιαννάκου, αν ο υπουργός δικαιοσύνης, κώστας τσιάρας, δεν προχωρήσει σε αλλαγές, όπως η βουλευτής της. Αποστάσεις από το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια πήρε η βουλευτής της νδ, μαριέττα γιαννάκου, στο πλαίσιο της σχετικής συζήτησης στη βουλή. Με πανό «όχι στο νομοσχέδιο, όχι στην επιστροφή της πατριαρχίας» και συνθήματα.

Νομοτεχνικές βελτιώσεις σε διατάξεις του νομοσχεδίου θα φέρει αύριο ο κώστας τσιάρας 19/05/2021. Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια η βουλευτής της, νδ μαριέττα γιαννάκου, αν ο υπουργός δικαιοσύνης, κώστας τσιάρας, δεν προχωρήσει σε αλλαγές, όπως η βουλευτής της. Βόμβα από γιαννάκου στη βουλή: Ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια τέκνων, ρύθμιση… Επιστροφή στην πατριαρχία ή ίση μεταχείριση συνεπιμέλεια:

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ !!! | Μπαμπα ...
ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ !!! | Μπαμπα ... from i.pinimg.com
Ονομαστική ψηφοφορία για δύο άρθρα του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια, την εξίσου άσκηση γονικής μέριμνας και το τεκμήριο του χρόνου επικοινωνίας του παιδιού με τον κάθε γονέα. Την τετάρτη, το ελληνικό κοινοβούλιο θα ψηφίσει σχετικά με την αλλαγή του νόμου για την επιμέλεια των παιδιών, μια αλλαγή που έχει. Με πανό «όχι στο νομοσχέδιο, όχι στην επιστροφή της πατριαρχίας» και συνθήματα. Μετά τις ηχηρές διαφωνίες μέσα στη νδ, διχασμένο εμφανίζεται και το κιναλ. Εισάγεται σήμερα τετάρτη, για συζήτηση στην ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου δικαιοσύνης για τη συνεπιμέλεια. Αποστάσεις από το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια πήρε η βουλευτής της νδ, μαριέττα γιαννάκου, στο πλαίσιο της σχετικής συζήτησης στη βουλή. Σε εξέλιξη βρίσκεται διαδήλωση στο κέντρο της αθήνας ενάντια στην υποχρεωτική συνεπιμέλεια (φωτό www.avgi.gr). Την τετάρτη στην ολομέλεια το.

Δεν ψηφίζω το ν/σ αν δεν γίνουν αλλαγές.

Το αίτημα διατυπώθηκε για το άρθρο 7 «από κοινού άσκηση της γονικής. Ένσταση αντισυνταγματικότητας από το μέρα25. Επιφύλαξη για τον όρο εξίσου στην άσκηση της γονικής μέριμνας, διατύπωσε κατά τη συζήτηση στη βουλή για τη συνεπιμέλεια, ο βουλευτής της νδ μανούσος. Το κιναλ δεν θα μετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία αν αυτή διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του. Σε εξέλιξη βρίσκεται διαδήλωση στο κέντρο της αθήνας ενάντια στην υποχρεωτική συνεπιμέλεια (φωτό www.avgi.gr). Το κιναλ δεν θα μετασχει στην ονομαστικη ψηφοφορια αν αυτη διεξαχθει χωρις την παρουσια του συριζα. Δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για συνεπιμέλεια παιδιών. Τον τελευταίο καιρό διεξάγεται ευρύς δημόσιος διάλογος για τον θεσμό της συνεπιμέλειας των τέκνων μετά τον χωρισμό των γονέων τους. Την τετάρτη, το ελληνικό κοινοβούλιο θα ψηφίσει σχετικά με την αλλαγή του νόμου για την επιμέλεια των παιδιών, μια αλλαγή που έχει. Μετά τις ηχηρές διαφωνίες μέσα στη νδ, διχασμένο εμφανίζεται και το κιναλ. Επιστροφή στην πατριαρχία ή ίση μεταχείριση συνεπιμέλεια: «συνεπιμέλεια» όπως λέμε «αόρατος κόσμος της πολιτικής». Η κυβέρνηση αντί να δώσει λύσεις, δημιουργεί νέα προβλήματα με αυτό το αισχρό νομοσχέδιο.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama